Webshop Zoeken

RVS/TechniekSneek levert leuning (met gaashek) in Utrecht

Voor de "Dafne Schippersbrug" te Utrecht heeft RVS/TechniekSneek in een kort tijdsbestek een leuning met gaashek gemaakt.

Opdrachtgever gemeente Utrecht heeft de brug in gebruik genomen op 3 april j.l.

 

RVS/TechniekSneek verzorgt RVS werkzaamheden zorgcomplex te Papendrecht

De staalconstructie van Zorgcomplex Den Briel te Papendrecht verzorgt door RVS/TechniekSneek

Voor het nieuwe zorgcomplex Den Briel in Papendrecht heeft RVS/TechniekSneek de staalconstructie geleverd.

De nieuwbouw is gerealiseerd conform de Lean-methode. Op voorhand werden de partners uitgenodigd om mee te denken over de invulling. De CE-sessies die volgden werden benut om mogelijke knelpunten te bespreken. Op basis daarvan werd een gezamenlijke Lean-planning opgesteld voor de ruwbouw; halverwege het project volgde de planning voor de afbouw. Tijdens de bouw deed de uitvoerder tien-voor-negengesprekken met de onderaannemers. "Deze werkwijze heeft gezorgd voor een vrij korte bouwtijd en geringe faalkosten door de goede afstemming vooraf".

 

SpaceClaim Engineer maakt de combinatie tussen BIM en mechanisch ontwerp mogelijk

RVS/TechniekSneek gaat op zeer korte termijn een mooie stap maken in het engineeringsproces door SpaceClaim Engineer te gaan gebruiken.

SpaceClaim is een ideale oplossing voor communicatie en samenwerking SpaceClaim is een ideale oplossing voor communicatie en samenwerking tussen BIM en mechanisch/wtb ontwerp. Waar BIM te omslachtig is voor het ontwerp van bijvoorbeeld bordessen, trappen, luifels, plaatwerk en o.a. klein constructie werk vult SpaceClaim dit uitstekend aan. Met SpaceClaim kunnen we het 3D of 2D BIM Model importeren en hier direct onze producten in ontwerpen. Vervolgens is dit ontwerp weer in te lezen in de BIM software en kan het mechanisch ontwerp naar de producent. Op deze wijze kunnen wij onze klanten en leveranciers nog beter van dienst zijn en vele malen efficiƫnter te werk gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Over SpaceClaim
SpaceClaim Engineer is het snelste direct modelleer programma op de markt, ontwikkeld door Mike Payne (ontwikkelaar van SolidWorks en Pro-Engineer). SpaceClaim wordt ingezet op plaatsen waar traditionele CAD systemen te duur of te complex zijn.

Voor wie?
SpaceClaim Engineer wordt toegepast door organisaties die actief zijn op gebied van productontwikkeling, plaatbewerking, CNC verspaning, FEM analyses of conceptuele engineering.

Waarom SpaceClaim?
- Geen feature-tree
- Direct bewerken
- Eenvoudig modellen aanpassen
- Snel, makkelijk en laag geprijsd
- Slechts 1 dag training

Bekijk SpaceClaim Engineer
Bekijk hier enkele video's en zie hoe gebruiksvriendelijk SpaceClaim Engineer is of volg een live (Nederlandstalige) WEBINAR.

Adres

Leerlooiersstraat 9
8601 WK Sneek
Industriepark: 'De Hemmen'
Telefoon: 0515 - 41 61 85
E-mail: info@rvstechniek.nl

Winkelwagen

Inloggen
Account